Istarskoj tvrtki 11,2 milijuna kuna za izgradnju objekata za preradu ribe

Bez autora
Jan 16 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je tvrtki za preradu i prodaju ribe S.I.C. iz Istre 11,2 milijuna kuna za izgradnju objekata za preradu ribe, rakova i mekušaca. Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za prihvatljive troškove u sklopu mjere 103 "Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice". Korisniku S.I.C. d.o.o. isplaćeno je 11,24 milijuna kuna za izgradnju objekta za preradu ribe, rakova, mekušaca i ostalih vodenih beskralješnjaka te otpremni centar i centar za pročišćavanje živih školjkaša. Ulaganjem se povećao kapacitet prerade na 6.000 tona ribe godišnje te se omogućilo i dodatno zapošljavanje lokanog stanovništva.

Istarskoj tvrtki 11,2 milijuna kuna za izgradnju objekata za preradu ribeAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je tvrtki za preradu i prodaju ribe S.I.C. iz Istre 11,2 milijuna kuna za izgradnju objekata za preradu ribe, rakova i mekušaca.

Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za prihvatljive troškove u sklopu mjere 103 "Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice".

Korisniku S.I.C. d.o.o. isplaćeno je 11,24 milijuna kuna za izgradnju objekta za preradu ribe, rakova, mekušaca i ostalih vodenih beskralješnjaka te otpremni centar i centar za pročišćavanje živih školjkaša.

Ulaganjem se povećao kapacitet prerade na 6.000 tona ribe godišnje te se omogućilo i dodatno zapošljavanje lokanog stanovništva.

Objekt se nalazi unutar poslovne zone Višnjan-Milanezi na području Općine Višnjan u Istarskoj županiji.

Podsjećaju kako je uz ovu isplatu Agencija do sada isplatila ukupno 335,95 milijuna kuna bespovratnih sredstava za 184 završena projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik